Tanja Eekhuis nieuwe fractievoorzitter PvdA Deventer 

Door Fractie op 18 november 2023

De raadsfractie van de PvdA Deventer heeft een nieuwe fractievoorzitter. De fractie koos recent unaniem Tanja Eekhuis als de nieuwe fractievoorzitter. Eekhuis zit sinds maart 2022 in de gemeenteraad en is daarmee de opvolger van Caroline Leget, die in september 2023 bekend maakte dat ze om persoonlijke redenen stopte als raadslid en fractievoorzitter.

Tanja Eekhuis: “Ik ben er trots op dat de fractie mij verkozen heeft als hun nieuwe fractievoorzitter. Ik wil me met al mijn energie inzetten voor een sterk en sociaal Deventer voor al onze inwoners, samen met de raadsfractie en onze wethouder.”

De PvdA-fractie benoemde Sam Hoogenberg als de nieuwe vice-fractievoorzitter. De vrijgekomen raadszetel van Caroline Leget wordt sinds haar aftreden ingenomen door Baran Aydin, die in de periode 2018-2022 ook al in de gemeenteraad zat.

Fractie

Fractie

De PvdA-fractie Deventer heeft sinds maart 2022 vijf zetels in de gemeenteraad. Wilt u een afspraak met de raadsfractie? U kunt contact opnemen via de gegevens via de pagina’s van onze raadsleden of via het algemene mailadres [email protected]

Meer over Fractie