Raadslid

Baran Aydin

Portfeuille: Duurzaamheid / Milieu, Groen - Openbare Ruimte, Afvalbeleid, Ruimtelijke Ordening, Platteland, Haven - Wijkcontactraadslid Colmschate Zuid

Over Baran:
Ik ben afgestudeerd in Toegepaste Psychologie. Momenteel werk ik in de binnenstad als winkelmedewerker. In februari 2018 ben ik begonnen met de master Communication Studies aan de Universiteit Twente. Ik heb een Turks-Koerdische achtergrond.

Wordt gelukkig van:
In mijn vrije tijd maak ik graag muziek, hiernaast zijn tuinieren, koken en filosoferen allemaal activiteiten waar ik van kan genieten.

Wordt boos van:
Ik wil me verzetten tegen een maatschappij waarin economische vooruitgang de leidraad vormt voor alle beslissingen. De kwaliteit van leven moet een belangrijkere rol gaan spelen in beslissingen die er binnen de gemeente worden genomen.

Politieke drijfveer:
Het gebrek aan logische argumentering voor het monetaire beleid en de aftakeling van de ecologische diversiteit die dit beleid direct en indirect faciliteert. Dit is een probleem wat ons allemaal gaat raken. Nu is het juiste moment om te handelen.

Mooiste plek in Deventer e.o.:
Het Rijsterborgherpark is een zeer mooi ontworpen park, waar ik graag kom wanneer ik vrije tijd heb.

Morgen veranderen:
Als ik de mogelijkheid had dan zou ik morgen al het vervoer elektrisch willen hebben.