3 oktober 2017, om 21:30, Wijkcentrum De Elegast, Ferderik van Blankensteinstraat 17 | Wijkcentrum De Elegast, Ferderik van Blankensteinstraat 17

Meedenk-avond verkiezingsprogramma PvdA Deventer

De Partij van de Arbeid in Deventer houdt op donderdag 28 september en dinsdag 3 oktober twee ‘meedenk-avonden’ voor haar leden en andere geïnteresseerden om mee te denken over de inhoud van het verkiezingsprogramma.

De PvdA wil net als bij haar vorige verkiezingsprogramma de mogelijkheid bieden aan iedereen om ideeën mee te geven voor een programma dat bijdraagt aan een sterk en sociaal Deventer. Daarom organiseert de PvdA wederom twee openbare avonden om aanvullende input te krijgen van inwoners.

De eerste bijeenkomst wordt gehouden op do. 28 sept. in wijkcentrum De Vijfhoek (Andriessenplein 1) en de tweede bijeenkomst vindt op di. 3 oktober plaats in wijkcentrum De Elegast (Frederik van Blankenheimstraat 17). De inloop voor deze openbare bijeenkomsten begint om 19:30 uur met een aanvang om 20:00 uur.

In de maand oktober gaat een schrijfcommissie met alle input en informatie verder met het schrijven en afronden van het verkiezingsprogramma van de PvdA. Het programma wordt in november definitief vastgesteld door de Deventer PvdA-leden in een ledenvergadering. De gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op 21 maart 2018