10 maart 2017, om 22:00, Café De Hip, Brinkl 21 - Deventer | Café De Hip, Brinkl 21 - Deventer

‘Maak De Toekomst’ – in De Hip met Kirsten van den Hul, Keklik Yücel en Mirthe Biemans

nMet PvdA kandidaat-Kamerleden Kirsten van den Hul (nr. 8), Keklik Yücel (nr. 16) en Mirthe Biemans (nr. 30)

Klik hier voor meer informatie: http://www.maakdetoekomst.org/

 

´Maak de toekomst´ komt naar Deventer

Op vrijdag 10 maart 2017, De Hip, Brink 21, 19:30

‘Maak de Toekomst’ verzamelt de beste ideeën voor een toekomst die vooruitgang brengt voor iedereen. Op 10 maart as. pitchen kandidaat Tweede Kamerleden Kirsten van den Hul, Keklik Yücel en Mirthe Biemans van de PvdA en jonge wereldverbeteraars hun plannen in Deventer en gaan ze met het publiek in discussie over de beste ideeën voor een mooiere toekomst. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. de hulp aan gezinnen met schulden, het stoppen van huiselijk geweld en het bieden van eerlijke kansen voor ieder kind in het onderwijs.

Maak de Toekomst!
Wil jij de beste ideeën voor een mooie toekomst horen, of heb je ze zelf? Schuif aan bij Maak de Toekomst. Een mooie avond met muziek, een drankje en prikkelende ideeën. 3 Kandidaten voor de Tweede Kamer en jonge wereldverbeteraars pitchen hun beste idee voor een mooiere toekomst aan jou. Jij luistert niet alleen, maar doet actief mee. Is het een goed idee, wat zou er nog meer kunnen of zijn er misschien zelfs betere ideeën. Een interactief, inspirerend en gezellig programma. Kom ook, en laat jouw stem horen. Want de toekomst overkomt ons niet. We maken hem zelf.

Pitch jouw beste idee
Heb jij een concrete oplossing voor een maatschappelijk probleem? Een innovatief idee voor een betere toekomst? En durf je dat te pitchen? Wij geven het podium aan jou. Stuur ons je idee via www.maakdetoekomst.org en wie weet sta jij straks op het podium.

Laat je horen
De wereld verandert. We kunnen die veranderingen tegemoet treden met angst. Of met vertrouwen in wie we zijn en wat we kunnen. Wij stropen de mouwen op en werken aan een toekomst die voor iedereen vooruitgang brengt. Tegen de mentaliteit van verdeel-en-heers en ieder-voor-zich. Voor een toekomst die vooruitgang brengt voor iedereen, niet alleen maar voor mensen met de juiste achternaam of het meest gewilde talent. En dat kan, als iedereen die dit ook vindt van zich laat horen.

Wie, wat, waar?
Ben jij erbij op deze mooie avond op vrijdag 10 maart in De Hip op de Brink 21 in Deventer? Vanaf 7 uur ben je welkom voor een drankje en om half 8 gaan we los. Neem iedereen mee die ook van mooie ideeën houdt en mee wil denken over onze toekomst. En verspreid deze uitnodiging ook vooral onder bekenden, geïnteresseerden die hun ideeën willen pitchen of een leuke avond willen.

Lees hier meer >>>