Raadslid

Marco Harps

Portfeuille: Emancipatiebeleid / Anti-discriminiatiebeleid, Bestuurlijke vernieuwing, Gemeentelijke Dienstverlening en Communicatie, Reg. Samenwerking

Portefeuille: Emancipatiebeleid / Anti-discriminiatiebeleid, Bestuurlijke vernieuwing, Gemeentelijke Dienstverlening en Communicatie, Reg. Samenwerking

Wijkcontactraadslid:
Zandweerd

Facebook: https://www.facebook.com/marco.harps.1
Twitter:
https://twitter.com/HarpssM

Over Marco:

In het dagelijks leven:
Ik ben een geboren en getogen Deventenaar opgegroeid in een huisje op Zandweerd en nu wonende in de binnenstad. Ik ben een zelfstandige bestuurskunde student wat zich veel bezighoudt met sporten, werk en vrijwilligerswerk.

Wordt gelukkig van:
Ik word erg gelukkig van verschillende dingen. Ik word erg gelukkig van concerten, optredens of een goede bioscoopfilm. Ik kan ook erg gelukkig worden door een drankje te doen met vrienden.

Wordt boos van:
Ik word enorm boos of kwaad van onrechtvaardigheid en hypocrisie/schijnheiligheid. Ik zal mij altijd verzetten wanneer mensen op hun geslacht, afkomst of geaardheid worden beoordeeld maar wanneer mensen huichelachtig of niet aan beloftes houden kan ik enorm kwaad worden.

Politieke drijfveer:
Mijn politieke drijfveer komt vanuit mijn jeugd. Mijn vader werd ontslagen bij zijn werk vanwege zijn ‘’ te hoge ‘’ leeftijd. Dit heeft een grote litteken bij hem achtergelaten en in het gezin. Dit zou niet mogen gebeuren in Nederland en ik zal mij daartegen altijd verzetten.

Mooiste plek in Deventer:
De mooiste plek van Deventer is een plek bij de overkant van de IJssel naast de spoorbrug. Je kan er gezellig rustig zitten en je hebt uitzicht op de mooiste skyline van Nederland.

Morgen veranderen:
Als ik morgen iets kon veranderen dan zou ik willen zorgen dat er geen armoede meer was in Deventer, Nederland of de wereld. Geen een mens zou zich zorgen moeten maken of zij wel eten kunnen kopen voor zichzelf of hun gezin.