Rode Taart voor vrijwilliger Tamara van KEI13

Door Redactie op 15 december 2018

Vrijwilligers zijn voor veel sportieve, culturele en sociale initiatieven en organisaties in Deventer onmisbaar bij het organiseren van vele verschillende activiteiten. Niet zelden wordt er door deze vrijwilligers in alle bescheidenheid bergen werk verzet. De PvdA Deventer zette daarom ook deze maand weer een handwerkende vrijwilliger in het zonnetje met de ‘Rode Taart van de Maand’!

De taart van deze maand ging naar Tamara Harsveldt. Tamara is een lieve flapuit en een betrouwbare kartrekker bij diverse activiteiten. Ze heeft veel contacten in de wijk en kent hierdoor veel buurtbewoners en kinderen. Naast dat Tamara voor veel mensen in de wijk klaar staat, organiseert ze al jaren kinderactiviteiten in de wijk Keizerslanden. Eerst bij Kinderclub het Oranjehuis en nu sinds twee jaar draait ze wekelijks een inloop activiteit (Kidshuiskamer) in KEI13. Gezelligheid staat voorop en Tamara weet ook anderen mensen enthousiast te maken om ook een steentje bij te dragen. Ze weet de sfeer altijd goed neer te zetten.  Vandaar dat de Rode Taart van de Maand deze keer verdiend naar Tamara is gegaan.

PvdA-raadslid Caroline Leget verraste haar en reikte woensdag 12 december jl. in de Kidshuiskamer de taart aan haar uit.

Als uiting van waardering deelt de partij elke maand een rode taart uit aan een organisatie of aan vrijwilligers die zich inzetten voor anderen.