22 september 2017, om 22:00, Leeuwenkuil, Keizerstraat 70 (Centrum) | Leeuwenkuil, Keizerstraat 70 (Centrum)

Politiek Café n.a.v. Prinsjesdag 2017 met PvdA-Kamerlid Gijs van Dijk + kandidaat-voorzittersduo Astrid Oosenbrug en Gerard Oosterwijk stellen zich voor

Op vrijdag 22 september as. organiseert de PvdA Deventer een politiek café in het teken van de landelijke politieke ontwikkelingen. PvdA-Kamerlid Gijs van Dijk komt op bezoek in Kunstencentrum Leeuwenkuil (Keizerstraat 70) om bij te praten over de landelijke politieke actualiteit en de, die week op Prinsjesdag gepresenteerde, Miljoenennota voor 2018.

Na dit onderdeel kunnen leden en geïnteresseerden kennismaken met het kandidaat-voorzittersduo Astrid Oosenbrug en Gerard Oosterwijk, die langskomen om in gesprek te gaan met leden en geïnteresseerden. Tussen dinsdag 26 september en woensdag 4 oktober vindt de landelijke voorzittersverkiezing van de PvdA plaats. De verkiezing gaat tussen Nelleke Vedelaar en het duo Astrid Oosenbrug en Gerard Oosterwijk. Op deze avond in de Leeuwenkuil kan het duo Oosenbrug en Oosterwijk aanwezig zijn in Deventer en zich voorstellen aan leden en geïnteresseerden en gaat ze in gesprek over hun ideeën voor de PvdA.  Dit deel van de avond begint om circa 21:00.

Noot: gewijzigde aanvangstijden!

  • 19:30-20:00: Inloop
  • 20:00-ca. 21:00 plenair: Gijs van Dijk over de politieke actualiteit
  • ca. 21:00-21:45 kandidaatvoorzittersduo Oosenbrug en Oosterwijk