16 januari 2017, om 22:00, Kunstencentrum De Leeuwenkuil (Polakkers: Zwaluwenburg 2) | Kunstencentrum De Leeuwenkuil (Polakkers: Zwaluwenburg 2)

Spreekuur en fractievergadering – Colmschate / Groot Douwel

Inloopuur PvdA-fractie Deventer in Colmschate / Gr. Douwel

De raadsfractie van de Partij van de Arbeid in Deventer houdt op maandag 16 januari as. een inloopspreekuur in de wijk Colmschate / Groot Douwel. De fractie vergadert eens per maand in een wijk in een van delen van de gemeente Deventer en houdt voorafgaand aan de fractievergadering een inloopuur in deze wijk.

Deze inloop zal vanaf 19.00 plaatsvinden in het pand van De Leeuwenkuil (Polakkers: Zwaluwenburg 2). Bewoners kunnen tijdens deze inloop zorgen, problemen of andere zaken onder de aandacht brengen van de PvdA-fractie. Namens de fractie zal in ieder geval PvdA-raadslid Rob de Geest aanwezig zijn tijdens dit spreekuur.

Op 13 februari as. zal de PvdA-fractie een inloop houden in de wijk Keizerslanden. In de maanden daarna volgen een voor een andere wijkdelen van de gemeente.


Indien mensen niet zelf langs kunnen komen bij het inloopspreekuur, dan kan men de fractie ook mailen: fractie@pvdadeventer.nl
Website: www.pvdadeventer.nl