Dag van de Arbeid – 1-meiviering Partij van de Arbeid Deventer

Door Redactie op 1 mei 2018, van 20:00 tot 23:00, Stadsbrouwerij Davo, Sluisstraat 6 | Stadsbrouwerij Davo, Sluisstraat 6

PvdA Deventer viert 1 mei de Dag van de Arbeid

Op dinsdag 1 mei aanstaande organiseert de Partij van de Arbeid Deventer de jaarlijkse viering van de Dag van de Arbeid. Hierbij heeft de PvdA een uiteenlopend programma, met een ochtenddeel bij Woon- en zorgcentrum Humanitas en een avondprogramma in de Davo Stadsbrouwerij (Sluiskwartier).

Het avondprogramma heeft het thema ‘Solidariteit in én met Europa’. Om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30, locatie Davo Stadsbrouwerij aan de Sluisstraat 6) start het programma met onder andere Jan Jaap Kolkman (wethouder), het Stijlorkest uit Deventer, een interactief vragen-halfuur met Europarlementariër Paul Tang en Marjolijn Bulk (FNV) en een quiz.

Het ochtendprogramma start om 10.00 uur en duurt ongeveer een uur. Gasten zijn onder andere Jan Jaap Kolkman, Boudewijn Betzema, de enige troostdichter van Nederland, uit Deventer. Woon- en zorgcentrum Humanitas ligt aan de Radboutlaan 1. Iedereen is van harte welkom.

De beide bijeenkomsten op 1m mei zijn openbaar toegankelijk voor geïnteresseerden.