1 oktober 2017, om 16:00, PvdA-pand, Grote Poot 10 (centrum) | PvdA-pand, Grote Poot 10 (centrum)

Kennismaken met Nelleke Vedelaar – landelijk kandidaat-voorzitter

Maak kennis met kandidaat-voorzitter Nelleke Vedelaar

Kandidaat-voorzitter Nelleke Vedelaar komt zondag 1 oktober naar Deventer. Van 15.00 uur tot 16.00 uur kunt u kennis met haar maken in het pand van de PvdA Deventer aan de Grote Poot 10.

Tussen dinsdag 26 september en woensdag 4 oktober vindt de voorzittersverkiezing van de PvdA plaats. De verkiezing gaat tussen Nelleke Vedelaar en het duo Astrid Oosenbrug en Gerard Oosterwijk. Gerard en Astrid waren op 22 september jl. al in Deventer, nu is het de beurt aan Nelleke Vedelaar.

Nelleke Vedelaar is wethouder in Zwolle. Over haar kandidatuur schrijft ze: “Als de Haagse politiek niet voor oplossingen zorgde, deden we dat lokaal gewoon zélf. Die ervaring, daadkracht en verbinding van lokale kennis aan landelijke politiek, zet ik graag in voor onze mooie partij. Ik ben strijdbaar en optimistisch. Om vertrouwen terug te winnen. Door weer perspectief te bieden. Met een moderne sociaaldemocratie en een PvdA die deuren en ramen opengooit. Die inspiratie haalt uit het dagelijks leven. En werkelijk altijd trouw is aan onze idealen.”

U bent zondag 1 oktober van harte welkom om 15.00 uur in het PvdA-pand aan de Grote Poot 10. We hopen u dan te zien!