Aftrapbijeenkomst campagne PvdA Deventer

Door Redactie op 14 januari 2018, van 15:00 tot 17:00, FoodDock (Havenkwartier), Zuiderzeestraat 2 | FoodDock (Havenkwartier), Zuiderzeestraat 2

Zondag 14 januari as. aftrapbijeenkomst campagne PvdA Deventer

Onze mooie stad Deventer bestaat 1250 en is met een knallend vuurwerk begonnen. Maar het voorjaar van 2018 zal ook het jaar van het politieke vuurwerk zijn.

Deventer is de afgelopen periode sterker uit de crisis gekomen, al is het werk natuurlijk nooit af, en waait er inmiddels een rechtse wind door Nederland. Maar onze rijke bijdrage aan de Deventer geschiedenis leert dat juist in moeilijke tijden sociaal democraten iedere keer in staat zijn het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Met een knallende verkiezingscampagne de komende maanden gaan we onze inwoners daarom duidelijk maken dat Deventer ook na 21 maart in goede handen zal zijn bij de PvdA.

Wij nodigen alle leden en sympathisanten uit om op zondag 14 januari naar onze aftrapbijeenkomst te komen, waar een feestelijke aftrap van onze campagne zal plaatsvinden.

Daarom, sociaal democraten in hart en nieren, slapend lid of hyperactief, babyboomend of kras en kranig, aanstormend millennial en/of alles wat daar tussenzit: Het gaat in maart echt ergens over! Doe Mee!

Haak in, deel jouw energie en creativiteit. Steun door jouw inzet mij en de overige kandidaten en daarmee een nieuwe fractie om de PvdA ook in de toekomst met hart en ziel sociale geschiedenis voor Deventer te laten schrijven.

Datum: zondag 14 januari as.
Plaats: FoodDock, Havenkwartier (klik hier voor locatie)
Tijd: 15:00 (inloop, start 15.20u)

Met vriendelijke groet,
Jan Jaap Kolkman
Lijsttrekker PvdA Deventer